Välkommen till Chelton Wealths karriärsida!

Vad roligt att du har hittat hit.
Vi är en uppstickare i branschen och vill växa tillsammans med entreprenörer.

Vi är alltid på jakt efter talangerna!

Om du drivs av att göra affärer, är entreprenöriell och är redo att ta nästa steg i din karriär får du gärna höra av dig till oss. Vi behöver personer runt om i landet som hjälper våra kunder till framgångsrika investeringsaffärer. Du kommer driva ditt eget kontor och erbjuda våra tjänster med kundservice som ledstjärna. Vi tror på dig och har full tillit till att du känner din marknad bäst, därför har du möjlighet att utforma din verksamhet som du vill i samråd med oss.
Vi har full förståelse för att det finns många frågor för den som ska starta sitt eget företag, men du kan vara lugn. Vi på Chelton Wealth hjälper dig med allt från stort till smått. Du behöver inte någon tidigare erfarenhet av att vara företagare, det enda du behöver är viljan och passionen. Det är varje medarbetares ambitionsnivå, initiativförmåga och vilja att ständigt utvecklas som gör skillnaden. Vi kommer att stötta dig så att du kommer igång snabbt och enkelt.


Vill du veta mer?

Hör av dig till karriar@cheltonwealth.se för att boka upp ett första möte så berättar vi mer och tittar förutsättningarna.

Vilken typ av kund är du?