Välkommen till Chelton Wealths karriärsida!

Vad roligt att du har hittat hit.

Vi är en uppstickare i branschen och vill växa tillsammans med entreprenörer.

Vi är alltid på jakt efter talangerna!

Om du drivs av att göra affärer, är entreprenöriell och är redo att ta nästa steg i din karriär får du gärna höra av dig till oss.

Vi behöver personer runt om i Sverige som hjälper våra kunder till framgångsrika investeringsaffärer. Du kommer driva ditt eget kontor och erbjuda vår tjänst med kundservice som ledstjärna. Vi tror på dig och har full tillit till att du känner din marknad bäst, därför har du möjlighet att utforma din verksamhet som du vill i samråd med oss.

Vi har full förståelse för att det kan kännas som att bestiga ett berg att starta ditt egna bolag, men du kan vara lugn. Vi på Chelton Wealth hjälper dig med allt från stort till smått. Du behöver inte någon tidigare erfarenhet av att vara företagare, det ända du behöver är viljan och passionen. Det är varje medarbetares ambitionsnivå, initiativförmåga och vilja att ständigt utvecklas som gör skillnaden. Vi kommer att stötta dig så att du kommer igång snabbt och enkelt.


Vill du veta mer?

Hör av dig till karriar@cheltonwealth.se för att boka upp ett första möte så berättar vi mer och tittar förutsättningarna.