Vi jobbar med diskretionär förvaltning

Det är en finansiell tjänst där du som kund och investerare ger oss i uppdrag att fatta löpande placeringsbeslut på ditt konto.

På samma sätt som du skulle be en aktiemäklare att sköta din aktiehandel, så ber du oss på Chelton att sköta din valutahandel. Där ni skulle komma överens om vilken handelsstrategi de skulle använda, så kommer vi överens om att handla efter Currency Sigmas strategi. 

Tillvägagångssättet är att du öppnar ett konto hos Axi, för över valfritt belopp (min EUR 25.000) och sen förvaltar vi kapitalet på ditt konto åt dig.

Kapitalet som ska förvaltas behöver förvaras på ett konto ”Managed Account” avsett för valutahandel (inte värdepappersdepå eftersom valutor inte är värdepapper), hos en valutamäklare som kan hantera samtliga "G10 valutor” och har tekniken att hantera handel på flera konton samtidigt. Eftersom Chelton Wealth har kunder på alla kontinenter behövs också en global aktör som kan samla alla kunder under samma tak. Vi samarbetar med Axi som erbjuder allt ovanstående.

Vilken typ av kund är du?